Cloudberries

Cloudberries is opgericht in 2015 en maakt leuke, op design gebaseerde legpuzzels speciaal voor volwassenen. We gaan verder dan de gebruikelijke saaie ontwerpen en bieden het soort coole, knappe puzzels die je aan je muur wilt hangen.

We begonnen Cloudberries met twee duidelijke visies. De eerste was om prachtige legpuzzels te maken die er geweldig uitzien en aanvoelen (check!). Het tweede en belangrijkste doel was om de dingen op de ‘juiste’ manier te doen. Dat betekent respectvol zijn, voor onze klanten zorgen en een blijvende, positieve impact hebben op deze planeet en de mensen die erop wonen.

Sinds de eerste dag hebben we kwaliteit, duurzaamheid en respect centraal gesteld in wat we doen. Telkens wanneer u een legpuzzel van Cloudberries koopt - rechtstreeks van onze website, online via een andere site zoals Ankorstore of van een van onze zorgvuldig geselecteerde dealers - zullen we een boom planten. Wij zijn het eerste (en tot nu toe enige!) puzzelbedrijf dat deze belofte doet.

We willen ook graag weten dat onze puzzels worden geproduceerd door gelukkige werknemers in een veilige, gezonde omgeving. We maken al onze puzzels hier in Europa, in een van de meest ontwikkelde landen van het continent, waar fulltime medewerkers goede arbeidsomstandigheden genieten en recht hebben op voordelen zoals betaalde vakanties. Onze puzzels voldoen allemaal aan de strikte EU-normen voor speelgoedveiligheid, wat betekent dat je veilig kunt puzzelen.