Corona nieuws

 

Hoi lieve schatten iedereen is nu op de hoogte, we gaan in België in lockdown 3. Wat houdt dit juist in voor onze winkel?

Wij blijven open en je moet GEEN afspraak maken in onze winkel. Wel gaan we weer strenger zijn in het zogenaamd 'funshoppen' sinds we als essentiële winkel gezien worden vragen we alleen te komen. We maken weer een plaatsje buiten vrij zodat partner of vriendin buiten kunnen wachten.

Voor de workshops in de paasvakantie is er slechter nieuws. Deze worden afgelast/verplaatst naar de zomer. We doen dit ook met pijn in het hart naar de kinderen toe.

We hopen op ieders begrip en wensen iedereen de kracht en liefde om te kunnen doorgaan GEEF AUB NIET OP!

Heel veel liefde van Anneleen, Sarah en Els

Het Borduurbloempje – De winkel

 

 Het Borduurbloempje heeft een echte winkel te Tienen.

We nodigen iedereen hier graag uit. Wil je eens verschillende kanten van het borduren zien? Borduren van over de hele wereld leren kennen? Nieuwste toepassingen leren? Hier kan het allemaal! We noemen ons fier een speciaalzaak omdat we echt kennis van het Borduren hebben en iedereen met zijn borduurvragen kunnen helpen. Kennen we het antwoord niet (wat altijd kan gebeuren ook wij leren nog iedere dag bij) zoeken we tot we het vinden alleen al om onze eigen nieuwsgierigheid te bevredigen. Een speciaalzaak wilt niet noodzakelijk een dure zaak zeggen.  Ook hebben we voor ieder wat wils. Ja wij kunnen zeker tippen aan de goedkoopste prijzen van Wibra of Action! Dit omdat we verder denken. Zo hebben we een hele goedkope garen lijn van maar 0.50 € per floss. Ze heeft u voor maar enkele euro’s al een perfect pakketje naar uw wensen.

Kom gerust binnen en laat ons u welkom heten en leer een nieuwe wereld van het borduren kennen.

Eigenlijk is het eenvoudig te verwoorden, wij hebben een PASSIE voor borduren!

 

Kom je van ver? Controleer steeds deze pagina eerst. Bij ziekte, beurzen, onverwachte omstandigheden, … Is de winkel gesloten en het zou zonde zijn om dan die hele trip te maken.

 

Openingsuren:

Maandag : gesloten

Dinsdag : 10:00 – 17:00

Woensdag : 10:00 – 17:00

Donderdag : 10:00 – 17:00

Vrijdag : 10:00 – 17:00

Zaterdag : 10:00 – 17:00

Zon- en feestdagen : gesloten