Laatste nieuws

Verlof van

23 aug. tot 6 sept.

Oud nieuws: 

F*cking Corona

Het is weer zover, we moeten sluiten door Corona... Als mens vind ik dit een goed idee en hoop ik zo mee te kunnen helpen om dit virus te overwinnen. Als winkel heb ik heel veel angst en stress. We gaan ons uiterste best doen jullie zoveel mogelijk tegemoet te komen en hoop dat jullie de weg blijven vinden naar onze winkel en online.

Wat verandert er, waar moet u op letten:

Dinsdag, Donderdag en zaterdag ben ik in de winkel van10.00 tot 17.00 en kunnen bestelde items (online) afgehaald worden. U belt of mailt dan best op voorhand of alle items wel voorradig zijn en al voor u klaar liggen. Betalen kan ook nog steeds ter plaatsen, maar u mag niet binnen en kan niet nog plaatselijk tussen alle items kiezen.

Wel ga ik de vitrine veranderen in een soort kies raam met tal van items die u kan kiezen (we worden creatief ;-) )

Voor wie niet in of rondom Tienen woont sturen we ook met plezier op. Elke woensdag en vrijdag gaan bestelde items de post op en sinds de vorige lockdown werken we nu met post NL. Zij beloven al levering de volgende dag. Bestellingen boven de 50 € worden weer gratis verzonden.

Nog een extra puntje waar ik aan denk zijn de feestdagen die eraan komen. Ook hierin gaan we ons best doen en maak ik een extra link aan of u wenst cadeaus ingepakt te hebben al dan niet. We zijn dan misschien wel gesloten maar de klantvriendelijkheid en liefde voor het vak blijft bij ons zeker aanwezig.

Dank u om dit even te lezen en als u nog vragen heeft aarzel zeker niet ons te contacteren.

Een laatste noot; bestel en koop zoveel mogelijk in Belgische winkels, zo beperken we het economisch verlies.

Blijf gezond en veilig ❤️❤️❤️❤️