Laatste nieuws

Verlof

Ik ga op reis en ik neem mee...

Ja deze PRACHTIGE camelion🦎! Hoe hard kan je je in de tropen 🌴🌞🦜 wanen met dit kleurrijk werkje? Hier ga ik van genieten 🥰.

We zijn dus gesloten tussen 12 augustus en 5 september.

De eerste 2 weken zijn we ook echt weg en niet bereikbaar.

De 3de week zijn we wel bereikbaar maar alleen blijft de winkel een extra weekje gesloten. Dus kom nog halen wat je nodig hebt :-) want wij beginnen af te tellen ;-)


Sinterklaasje

Sinterklaas kapoentje, ... Leg wat in mijn schoentje, ... Leg wat in mijn laarsje, ... DANK U SINTERKLAASJE! .... 

Sinterklaas is weer in het land en de goed heilig man komt ook graag hier is langs. We hebben van de Sint cadeautjes gekregen om te geven aan de brave kindjes. Kleur de tekening in en kom hem binnen brengen voor 5 december en krijg een mooi Sinterklaascadeautje  DANK U SINTERKLAASJE ;-) 

Scan 20211116
Afbeelding – 3,0 MB 73 downloads

Oud nieuws: 

F*cking Corona

Het is weer zover, we moeten sluiten door Corona... Als mens vind ik dit een goed idee en hoop ik zo mee te kunnen helpen om dit virus te overwinnen. Als winkel heb ik heel veel angst en stress. We gaan ons uiterste best doen jullie zoveel mogelijk tegemoet te komen en hoop dat jullie de weg blijven vinden naar onze winkel en online.

Wat verandert er, waar moet u op letten:

Dinsdag, Donderdag en zaterdag ben ik in de winkel van10.00 tot 17.00 en kunnen bestelde items (online) afgehaald worden. U belt of mailt dan best op voorhand of alle items wel voorradig zijn en al voor u klaar liggen. Betalen kan ook nog steeds ter plaatsen, maar u mag niet binnen en kan niet nog plaatselijk tussen alle items kiezen.

Wel ga ik de vitrine veranderen in een soort kies raam met tal van items die u kan kiezen (we worden creatief ;-) )

Voor wie niet in of rondom Tienen woont sturen we ook met plezier op. Elke woensdag en vrijdag gaan bestelde items de post op en sinds de vorige lockdown werken we nu met post NL. Zij beloven al levering de volgende dag. Bestellingen boven de 50 € worden weer gratis verzonden.

Nog een extra puntje waar ik aan denk zijn de feestdagen die eraan komen. Ook hierin gaan we ons best doen en maak ik een extra link aan of u wenst cadeaus ingepakt te hebben al dan niet. We zijn dan misschien wel gesloten maar de klantvriendelijkheid en liefde voor het vak blijft bij ons zeker aanwezig.

Dank u om dit even te lezen en als u nog vragen heeft aarzel zeker niet ons te contacteren.

Een laatste noot; bestel en koop zoveel mogelijk in Belgische winkels, zo beperken we het economisch verlies.

Blijf gezond en veilig ❤️❤️❤️❤️